Dansk Militær Idræt IPSC Forsøgsstævne

Blev afholdt igår 15. marts 2024 på Hanebjerg Skyttecenter.

Det var en bragende succes.

Der var 47 tilmeldte skytter til stævnet, hvilket var over al forventning.

Jeg er specielt glad for, at mit indledende blog indlæg her og efterfølgende skrivelse til DMI, ang indførelse af IPSC, den 18. Juni sidste år, blev mødt med velvilje og fik gang i processen.

DMI satte indledningsvis mig på som primus motor på projektet, som Claus Sjøholm (SVN) så overtog og løb helt i mål med.

Claus havde også op til stævnet fået uddannet 2 hold A-Licens skytter med personel fra Livgarden, som så også deltog i stævnet, således at det samlede deltager antal var oppe på 47 tilmeldte skytter.

Flot klaret! 👍🏻

Der var stor sponsor opbakning med et præmiebord som kunne have rivaliseret et Level 3 stævne.

Tak til de firmaer som bakkede op om stævnet:

Våbensmeden: https://vaabensmeden.dk

Match&Game/Skanacid: https://matchandgame.dk/da/

Military Equipment Denmark: https://www.med.dk/

Glaucus: https://glaucus.dk/

Der var så mange sponsor præmier, at man besluttede sig for at lave en lodtrækning og således uddelte præmier, til en stor del af deltagerne.

Der var ligeledes blevet arbejdet på, at skytterne kunne bruge tjenestevåben, så der var en stor del af skytterne, som gjorde dette.

Tak til enhedscheferne, som kan se en fordel i at deres personel kan deltage med tjenestevåben i konkurrence regi.

Til de chefer, som endnu ikke er kommet med på den vogn, se muligheder, ikke begrænsninger.

En stor tak til alle de Range Officers og hjælpere som meldte sig på banen til at støtte op om afviklingen. Det er de frivillige, som holder sporten kørende. Tak!

——————-

Min egen præstation ved stævnet efterlod en del at ønske, lavede nogle tåbelige fejl og mine ca. 2 ugers tørtræning hjemme op til stævnet kunne slet ikke mærkes og mit venstre knæ “gik itu” ca. halvvejs på dagen (Standard) Men sådan kan det jo gå, så er der noget at arbejde på.

Jeg skød med en SIG P320X5 med et TXG greb og et Holosun 508T rødpunkt sigte på, så det satte mig i Production Optics Division.

Jeg endte på en 5. Plads i Production Optics og 12. Plads ud af 47 Overall.

Match Results Production Optics Division
Overall Results – All Divisions Combined

Jeg optog min egen skydning på POV hatcam med GoPro, som man kan se nedenunder. Jeg glemte dog at starte den op ved to stages, så der er kun video fra 6 ud af de 8 stages. Men nu kan i få jer et par billige grin på min bekostning 😀

Jeg ser frem til at vi årligt kan deltage i sådan et arrangement fra DMI’s side og vil støtte 100% op om dette fremover også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.